Како избрисати подешавања система Виндовс 10 синхронизована са Мицрософт налогом

Како избрисати подешавања система Виндовс 10 синхронизована са Мицрософт налогом

Можете да избришете подешавања система Виндовс 10 која су синхронизована са вашим Мицрософт налогом да бисте потпуно онемогућили функцију или започели ново са чистим сетом подешавања који ће се синхронизовати на вашим уређајима. Ево како то урадити. Опширније...