Како трајно уклонити фрустрирајућа упозорења преко целог екрана

how permanently remove frustrating full screen video warnings

Ево мало трика који можете користити да уклоните неугодно упозорење преко целог екрана са Гоогле Цхроме-а.



Ако сте корисник Гоогле Цхроме-а, вероватно примећујете да сваки пут када покушате да прикажете видео преко целог екрана морате да кажете прегледачу да дозвољавате акцију. Након кратког времена ова упозорења постају врло неугодна, али на сву срећу постоји решење за трајно онемогућавање захтева за дозволом.



Кључна ствар коју треба узети у обзир је да сваки пут када веб локацији дате дозволу за гледање видеозаписа на целокупном екрану, он се додаје на листу изузетака. Ако желите да видите на које веб локације сте одобрили, покрените Цхроме и идите на Подешавања Прикажи напредна подешавања Приватност Подешавања садржаја Цео екран Управљање изузецима. Можете да употребите и ову везу да бисте дошли до подешавања: цхроме: // поставке / садржајЕкцептионс # пуни екран.

Сада да уклоните упозорење на свим веб локацијама, а док прегледавате листу изузетака, изаберите било коју веб локацију коју већ дозвољавате и замените име хостова следећом вредностом:



*: // * / *

Fullscreen exceptions

Упозорење: Веома је важно имати на уму да након што дозволите свим веб локацијама да видеу преко целог екрана не можете поништити ову радњу, осим ако ресетујете Цхроме.

Вриједно је истаћи да је упозорење разлог, уклањање брзине потенцијално би могло отворити бројне подвиге. Погледајте ову веб страницу за више информација. Као такав, препоручује се да уклоните механизам дозвола само ако знате шта радите, јер је могуће и да ће злонамерна веб локација покушати да преузме екран.

Ажурирање: Након додатне провере приметио сам да то не функционише на верзији 42 Цхроме.



Виа Лифехацкер